Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΕΠΗΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!!!


Όπως είναι γνωστό στις 6 Ιουλίου 2008 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο χώρο του μηχανοστασίου του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και απείλησε με ολοκληρωτική καταστροφή το διατηρητέο κτίριο και το συρμό που βρισκόταν μέσα.

Η σκεπή του κτιρίου καταστράφηκε ολοκληρωτικά κ χρειάζεται αντικατάσταση.Οι μήνες πέρασαν και ήρθε σχεδόν τέλος Νοεμβρίου, τα πρώτα χιόνια έπεσαν στις κορφές του Χελμού και οι τεχνικές υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε. ακόμη ψάχνουν το σημαντικό ποσό των 5.000-10.000 ευρω ώστε να κατασκευαστεί εξ αρχής η σκεπή του μηχανοστασίου!!!

Αγαπητοί κύριοι αν αγαπάτε αυτό που κάνετε(εργασία) και γνωρίζετε πόσοι εργάζεστε στον Ο.Σ.Ε., σας παρακαλώ, απλά κάνετε διαίρεση του ποσού με τον αριθμό εργαζομένων!!! Επειδή φοβάστε να πείτε το αποτέλεσμα, το λέω εγώ, ΕΝΑ(1)ευρώ αντιστοιχεί στον κάθε εργαζόμενο!!!

Σας παρακαλώ δώστε από τον μισθό σας το ΕΝΑ ευρώ στον Εργοδότη (Ο.Σ.Ε.) σας (αφου φαίνεται ότι δεν διαθέτει το ποσό) ώστε να αντικατασταθεί η σκεπή του μηχανοστασίου Καλαβρύτων.

Είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ να βρίσκεται συρμός του Οδοντωτού κάτω απο την σκεπή του μηχανοστασίου τώρα το χειμώνα με τα χιόνια στα Καλάβρυτα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι σχόλια θα κάνουν οι Ελβετοί τεχνικοί που κάνουν δοκιμές στους νέους συρμούς του Οδοντωτού.Ωραία εντύπωση θα τους κάνουμε μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004!!!

Για την Ελλάδα μας ρε γαμώτο . . . .

1 σχόλιο:

K.Papazachos είπε...

Αλέξη, πραγματικά ντρέπομαι που σε ένα κράτος με εκατομμύρια ευρώ να πέτονται δεξιά και αριστερά, ένας οργανισμός όπως ο ΟΣΕ με σωρεία δαπανών για αστειότητες (για να μήν αναφερθώ στα γνωστά σκάνδαλα) να μήν έχει την "τσίπα" να σώσει ένα τέτοιο μοναδικό στολίδι της ιστορίας του, αλλά και της ιστορίας της ίδιας μας της χώρας.