Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

"ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ" είναι η μόνη λέξη!!!

Σας είχαμε προετοιμάσοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κτίρια του Ο.Σ.Ε. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ του Οδοντωτού Διακοπτού - Καλαβρύτων!!!

Ναι, όλοι ξέρουμε, ότι το Υπουργείο Πολιτισμού τα έχει χαρακτηρίσει "Διατηρητέα Βιομηχανικά κτίρια"!!!, δεν κάνω χιούμορ . . . στα χαρτιά διατηρητέα . . .γιατί σε λίγο μόνο σε αναμνηστικές φωτοτραφίες θα τα βλέπουμε!!!

Για την ιστορία σας κάνω γνωστώ, ότι ο Οδοντωτός διέρχεται μέσα από το "Φαράγγι του Βουρα'ι'κού"για να φθάσει στα Καλάβρυτα, από την ίδια διαδρομή διέρχεται και το Διεθνές ορειβατικό μονοπάτι Ε4, το οποίο διασχίζει από άκρη σάκρη την ευρώπη!!!

Λυπάμαι πολύ γιατί φταίω και εγώ, διότι δεν αντέδρασα μέχρι στιγμής! Ζητώ Συγνώμη από όσους αγωνίστηκαν να τα δημιουργήσουν.
Δείτε τώρα από τις φωτογραφίες, την διαφήμιση που κάνει ο Ο.Σ.Ε. της ιστορικής και μοναδικής διαδρομής του Οδοντωτού ανα των κόσμο!!!





















Με την ευκαιρία της φωτογράφισης, δείτε τη γίνετε στο Φαράγγι μετά την πρόσφατη πυρκαγιά!!!







Αποκατάσταση τοπίου θα μου πείτε!!!

ΝΤΡΟΠΗ μας, που είναι οι αρμόδιες ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ?


Φωτογραφίες από κεντρικούς σταθμούς (Ζαχλωρούς, Καλαβρύτων)
που εξυπητερούν το κοινό!!!
Δείτε σε τη κατάσταση είναι!!!
Για την ιστορία σας κάνω γνωστό, ότι στον σταθμό Καλαβρύτων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ώστε να απομακρυνθούν κεραμίδια από την σκεπή, τα οποία ήταν επικίνδυνα για τους πολίτες!!!
Εδώ την καταστροφή την κάνουν γνωστοί και όχι άγνωστοι όπως στα αστικά κέντρα!!!
Όλη η Ευρώπη ξέρει την λέξη ''συντήρηση", εκτός από εμάς !!!
Κύριοι θα κριθείτε για το έργο σας.














Δεν υπάρχουν σχόλια: