Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Ημιτελές το στέγαστρο της ατμομηχανής!!!

Αγαπητοί φίλοι εδώ κ 4 χρόνια (2004, όλα για τους ολυμπιακούς) σε χώρο που ανάπλασε ο Δήμος Καλαβρύτων και ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν τον σταθμό του Οδοντωτού (απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο), δημιουργήθηκε "εξέδρα" για να φιλοξενήσει την ατμομηχανή ΔΚ 8001 του Οδοντωτού!

Τα χρόνια πέρασαν και μάλλον, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα μας, άλλαξαν οι Διοικήσεις στον Ο.Σ.Ε. και το θέμα ξεχάστηκε!!!

Δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία για το πως έμεινε "γιαπί" το σημείο που θα φιλοξενούσε(προστάτευε) την ατμομηχανή που τόσα χρήματα, χρειάστηκαν για την επισκευή της!

Ναι αναφέρομαι στην ατμομηχανή που καταστράφηκε από τις καιρικές συνθήκες (την έκθεσαν σε αυτές κάποιοι από τον Ο.Σ.Ε.).

Αγαπητοί κύριοι αρμόδιοι του Ο.Σ.Ε., καλό θα ήταν (για να μην ρωτάει ο επισκέπτης τι είναι αυτή η θέση μέσα στο πάρκο) να τελειώσει ή να κατεδαφιστεί (το πιο εύκολο στην Ελλάδα μας).

Επειδή όμως δαπανήθηκαν χρήματα για να φθάσει εκεί που έφθασε η "εξέδρα"(η ατμομηχανή ακόμη και τώρα που γράφω, είναι εκτεθημένη), μήπως πρέπει να τελειώσει;

Το κόστος για την ολοκλήρωση είναι μηδαμινό (τα υλικά που χρειάζονται τα έχετε από την ανακατασκευή της γραμμής του Οδοντωτού!).

Αν χρειαστούν 5.000 ευρω για τα υαλοπετάσματα και την εργασία (ηλεκτρική εγκατάσταση υπάρχει), νομίζω πως υπάρχουν στα ταμεία του Ο.Σ.Ε.!!!

ΥΓ. Σας δείχνω φωτογραφία, για να μην υπάρχει δικαιολογία του τύπου (πως πρέπει να γίνει), δείτε πως τα φτίαχνουν συναδελφοί σας στην Ευρώπη!!!








Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση των κτιρίων στην διαδρομή του Οδοντωτού!!! Απλά σας προετοιμάζουμε, με μια λέξη,

ε γ κ α τ ά λ ε ι ψ η!!!

Οι Ναζοί τα σεβάστηκαν ως κατακτητές, εμείς ως πατριώτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: