Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

Επισκευή της Ατμομηχανής ΔΚ 8001
Αγαπητοί φίλοι και φίλες
είμαι στην ευχάριστη θέση να σας κάνω γνωστό ότι στις 7 Φεβρουαρίου 2009 στα Καλάβρυτα μαζί με τον κ. Νίκο Ταγαρούλια θέσαμε σε λειτουργία την ατμομηχανή ΔΚ 8001 του οδοντωτού.
Είχε να τεθεί σε λειτουργία από το 2004,μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε ο "Παλιός" μηχανοδηγός κ. Νίκος, διαπιστώσαμε τις ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της ακινησίας αλλά και της παραμονής της εκτός προστατευμένου χώρου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι υπόλοιπες επισκευαστικές εργασίες, ώστε να είναι λειτουργική.
Όσο για το θέμα προστασίας της, επανέρχομαι στο πρόβλημα της μη ολοκλήρωσης του στεγάστρου από τον Ο.Σ.Ε στην πλατεία δίπλα από τον σταθμό του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.
Μήπως θα πρέπει να έχει ενημέρωση για το θέμα ο κ. Υφυπουργός Μεταφορών σαν αχαιός που είναι, ώστε να ολοκληρωθεί το στέγαστρο;
Διότι εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια επισκευής της ατμομηχανής, αν όμως παραμένει εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες, πάλι πρόβλημα θα προκύψει.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την βοηθειά τους με προσωπική εργασία, ώστε να μπορέσουμε να θέσουμε σε λειτουργία την ατμομηχανή, τους κυρίους:

Παναγιώτη Γαζετά του Διονυσίου,Παναγιώτη Παρασκευόπουλο,Χρήστο Καραμπούλη για τις εργασίες καθαρισμού-εφοδιασμού της ατμομηχανής.
Ιωάννη Φούρα, Θεόδωρο Πριονά,Παναγιώτη Μέρμηγκα του Νικολάου,Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο για τις εργασίες συντήρησης στις σωληνώσεις της ατμομηχανής.
Αλέξη Λεχουρίτη για την προμήθεια των υλικών καύσης(κάρβουνο-καυσόξυλα )για την λειτουργία της ατμομηχανής.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες

θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι έχει δημιουργηθεί σύλλογος "Φίλοι Οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων" μπορείτε να εγγραφείτε στα μέλη του,
στείλτε e mail στην διεύθυνση:
alechuritis@yahoo.gr
ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: