Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2009

Καλο μήνα με νέους συρμούς & δρομολόγια στον Οδοντωτό μας!

Φίλοι και φίλες ο Ιούνιος ήρθε με το "δεξί" στα Καλάβρυτα...είναι πλέον γεγονός ότι ο Οδοντωτός Διακοπτού-Καλαβρύτων γυρίζει σελίδα.
Σήμερα και χωρίς καμιά ενημέρωση(όπως γίνεται τελευταία από τον Ο.Σ.Ε)ξεκίνησαν τα δρομολόγια με τους νέους Ελβετικούς συρμούς. Σε καθημερινή βάση θα πραγματοποιείτε ένα δρομολόγιο από Διακοπτό και αντίστοιχα από Καλάβρυτα.
Εκεί που είπαμε ότι γυρίζουμε σελίδα, διαπιστώσαμε ότι κάναμε λάθος!
Είναι δυνατόν ο συρμός που έρχεται Καλάβρυτα να φεύγει μετά από 10 λεπτά αφού φτάσει; Ο τουρίστας που ήρθε δεν προλαβαίνει ούτε φωτογραφίες να βγάλει στα Καλάβρυτα, θα μου πείτε να αγοράσει καρτ ποστάλ!
Αν είναι οικογένεια με ΙΧ ο οδηγός θα πρέπει να φθάσει στα Καλάβρυτα οδικός για να παραλάβει αυτούς που θαύμασαν την διαδρομή με τον Οδοντωτό!
Ευελπιστούμε ότι ο ΟΣΕ θα κάνει αλλαγές στα καθημερινά δρομολόγια προς όφελος του κοινού.
Τις αργίες και τα σαββ/κα προς το παρόν τα δρομολόγια θα είναι 3 ανά κατεύθυνση, από 09/06/2009 θα γίνουν 5 ανά κατεύθυνση. Θα μου πείτε ότι "το νερό μπήκε στο αυλάκι" όπως έλεγαν οι πρόγονοι μας, σκοπός είναι όμως να μην το χάσουμε στο δρόμο!
Σήμερα είναι μέρα χαράς για μας αλλά και σκέψεων για το μέλλον του Οδοντωτού μας...σύντομα θα επανέλθω για τα δρομολόγια και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ατμομηχανή ΔΚ8001 και οι σταθμοί της διαδρομής Διακοπτού-Καλαβρύτων.
Εύχομαι καλοτάξιδος ο "νέος"
και σύντομα να ακολουθήσουν τα "αδερφάκια" του.
http://www.odontotos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: