Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Παρελθόν, παρόν, μέλλον Οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων


Ο καιρός πέρασε και σε λίγες μέρες σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα του Ο.Σ.Ε., ευελπιστούμε να δούμε σταδιακά σε λειτουργία τους νέους συρμούς του Οδοντωτού.
Θλιβερό όμως να ξεχνάμε το παρελθόν του Οδοντωτού μας, μπορεί να συνυπάρχουν οι παλιοί συρμοί με τους νέους όπως γίνετε στην Ευρώπη....

-Ζητήσαμε την επισκευή της ατμήλατης μηχανής ΔΚ 8001 (εθελοντικά επισκευάστηκε εν μέρη από μέλη του "Συλλόγου Φίλοι του Οδοντωτού" πριν λίγους μήνες) η οποία λειτούργησε στην εκδήλωση των 100 χρόνων λειτουργίας του Οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων, απάντηση δεν λάβαμε ακόμη.
-Ζητήσαμε την παραχώρηση χώρου στον σταθμό Διακοπτού για την λειτουργία των γραφείων του συλλόγου μας, συγχρόνως θα ήταν ενημερωτικό και διαφημιστικό "στέκι" για τον Οδοντωτό μας(απασχόληση εθελοντών του συλλόγου μας)!
Απάντηση που λάβαμε για τα ποιό πάνω και άλλα αιτήματα του συλλόγου;
Η ατμομηχανή θα φτιαχτεί σε εύλογο χρονικό διάστημα(εγκαταλειμμένη στις καιρικές συνθήκες είναι στον σταθμό Καλαβρύτων),το στέγαστρο για την προστασία της εδώ και δυο χρόνια κατασκευάζετε...
Για το δεύτερο αίτημα(γραφείο),δεν υπάρχει χώρος να διατεθεί στο "Σύλλογο Φίλων του Οδοντωτού"(μάλλον δεν γνωρίζουν τις εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. στο Διακοπτό). Επειδή εμείς μεγαλώσαμε μαζί με τον Οδοντωτό μας, τους υποσχόμαστε ότι μέχρι να λάβει την θέση που του αξίζει στις συνειδήσεις των εκάστοτε διοικούντων του Ο.Σ.Ε και των πολιτικών προϊσταμένων τους θα είμαστε απέναντι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: